tirsdag den 24. januar 2012

Kursus i Nordjylland

Lørdag den 4. og søndag den 5. februar 2012 afholder vi et blandet kursus hos Rørholt IF, Mejerivej 1, Rørholt, 9330 Dronninglund.

Du kan vælge flere linier bl.a. kan du stifte bekendtskab med syning af McKenna Ryans smukke billeder, syning af Stamps, Folded Log Cabin og Kalejdoskopiske Vindmøller.
Du kan ligeledes vælge at sy flere forskellige ting - f.eks. dækkeservietter - bordløbere m.m. Er du interesseret så skriv eller ring for tilmelding og få nærmere informationer. Du skal påregne udgifter til materialer.
Du skal medbringe alm. sygrej - linialer - skæreplade - symaskine evt. forlængerledning - strygejern/bræt og ikke mindst godt humør.
Jeg har denne dag stoffer m.v. med i bilen hvis i skulle få lyst til at handle.

Tidspunkt: lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16

mandag den 23. januar 2012

2. dag på McKenna Ryan kurset.

Endnu en dejlig dag hvor alle deltagerne på kurset arbejdede meget koncentrerede og gik til opgaverne fuld af energi. Det var en flok optimistiske og rigtig lærenemme kursister vi her havde besøg af. Håber de nød det lige så meget som os og fik ny inspiration med hjem.

 Så skal alle de små dele til billedet samles.

 Lidt hyggesnak blev der også tid til.

 Dyb koncentration ......

Ser vi en lille morfar (lur) her???

Igen dyb koncentration ved symaskinen.

lørdag den 21. januar 2012

1. dag på McKenna Ryan kurset.

Så kom vi rigtig godt igang med McKenna kurset. Og som det kan ses på billederne, var det nogle meget  motiverede kursister, der arbejdede koncentreret hele eftermiddagen. Det er altid super hyggeligt, at mødes i grupper og dele vores fælles passion patchwork, og få en lille hyggesnak imens.



søndag den 15. januar 2012

Så er endnu en vinder udtrukket!


Vinderen af den hemmelige gave fra Mosters Stoffer er nu udtrukket. Den heldige vinder blev:

Lone Morsing

Du ønskes et rigtig stort tillykke med gaven, som snart ankommer med posten.

onsdag den 11. januar 2012

UDSALG * UDSALG * UDSALG * UDSALG

Husk udsalget hos Mosters Stoffer starter d. 20. januar 2012 og varer til og med d. 3. februar 2012. Du kan bl.a. finde billige Quilteblade (kan allerede købes nu) efter først til mølle metoden, Japanske bøger - 40%, mange stoffer til 40 kr/m, alle andre stoffer - 35%. Hold øje med hjemmesiden, da jeg indimellem får utilregnelige øjeblikke ;-) ;-) ;-)

søndag den 8. januar 2012

Vinderen af McKenna Ryan kurset er udtrukket.

Vinderen af kurset, hvor vi skal sy McKenna Ryans billeder er nu udtrukket. Den heldige vinder blev:

Mette Maabo Olsen

så et rigtig stort tillykke til dig. Vi glæder os til et par hyggelige dage sammen med dig. Som tidligere skrevet er der mulighed for gratis overnatning. Kontakt mig venligst for nærmere aftale og info!

tirsdag den 3. januar 2012

~ *** ~ Vind et McKenna Ryan kursus ~ *** ~

Den 21. og 22. Januar 2012 afholder vi kursus i syning af McKenna Ryans billeder. Hvis du er ven med mig på Facebook, og samtidig skriver en kommentar herunder, deltager du i lodtrækningen om dette kursus (excl. evt. materialer). Skriv kun en kommentar hvis du har tid og lyst til at deltage, da gevinsten ikke kan overdrages til andre, og værdien heller ikke udbetales. Held og lykke!

Kalender