mandag den 28. november 2011

Kursus: McKenna Ryan

Den 21. og 22. Januar 2012 afholder vi kursus i syning af McKenna Ryans billeder. Da der er et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendigt. Ring derfor til butikken for tilmelding!

fredag den 25. november 2011

Jeg er stadig i gavehumør!


Ansøg mig om vendskab på Facebook og deltag i lodtrækningen om "Sweet Dreams Quilt" Kittet (excl. bagstykke og volumenvlies). Der trækkes lod når jeg når op på 300 venner! Held og lykke til jer alle! Skriv gerne en kommentar herunder. Husk at jo mere i deler budskabet, des hurtigere udtrækkes der en vinder ;-) Klik på fanen foroven "Mosters på Facebook" så kommer i direkte dertil.

tirsdag den 15. november 2011

Vind en fødselsdagsgave!


Da butikken den 3. December bliver et år ældre, har jeg tænkt mig at fejre det med en gave til en heldig vinder.

Hjælp mig med at få 200 Fans på Facebook ved at klikke på Synes godt om (Kræver at du har eller opretter en konto) og derefter skrive en kommentar herunder samt evt. din e-mail adresse, så jeg kan kontakte dig og sende dig gaven, hvis du er den heldige vinder. Vinderen udtrækkes med Random.org når jeg runder 200 Fans og offentliggøres her på siden. Held og lykke!

Klik på synes godt om til venstre for dette indlæg! Klik på kommentarer under dette indlæg, så kommer boksen frem til at skrive i.

mandag den 14. november 2011

HOME TWEET HOME

Mønstre, stof samt sykit til "HOME TWEET HOME" designet af McKenna Ryan kan nu købes i min butik.
Disse skønne fuglehuse kan man da kun blive i forårshumør af.



Kalender